Saturday 10 March 2012

Ei sunt oamenii care au refuzat sa fie milionari, fara sa-si dea seama. Nu regreta alegerea facuta

stirileprotv.ro Desi reteaua de socializare Facebook este privita in ultima vreme ca o fabrica de miliardari, iata cativa oameni care au refuzat oferta lui Zuckerberg si, cu toate acestea, au cariere de succes.

Un prim exemplu este Joe Jackson, prieten cu co-fondatorul Facebook, Eduardo Saverin. El a refuzat propunerea acestuia de a realiza codul pentru site si a ales o bursa de scolarizare la JPMorgan Chase.

Daca ar fi acceptat oferta lui Saverin, Joe ar fi fost unul din primii angajati ai Facebook si unul din primii miliardari creati de aceasta companie.

In schimb, el lucreaza acum la Harvard Business School si este multumit de alegerea facuta.

Asemeni lui sunt si Kevin Systrom, care a devenit co-fondator al Instagram sau Mike Abbott, care a fost pana anul trecut inginerul sef de la Twitter.

Poate cel mai interesant caz este Joe Green, care a fost prietenul si colegul de camera al lui Mark Zuckerberg.

Dupa ca au realizat impreuna un proiect care s-a soldat cu penalizari din partea conducerii Universitatii Harvard, unde invatau, Joe a fost sfatuit de tatal sau sa nu mai colaboreze cu Mark. Astfel, a refuzat propunerea acestuia, care i-ar fi asigurat acum o avere de aproximativ 3 miliarde de dolari.

Desi a regretat mult timp decizia, Joe spune ca acum s-a resemnat. El este co-fondatorul Causes, un site care ii sfatuieste pe utilizatori sa doneze bani pentru acte caritabile.
 

No comments:

Post a Comment