Thursday 1 March 2012

Cautarile barbatului disparut impreuna cu doi dintre copiii sai au fost reluate

stirileprotv.ro Echipaje de politisti, pompieri, jandarmi si salvamontisti au reluat, miercuri, cautarile barbatului disparut alaturi de doi dintre copiii sai, la actiunea care se desfasoara in zona lacului Tarnita, cat si pe lac, in judetul Cluj.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Anca Purdea, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca mai multe echipaje de politisti, pompieri, jandarmi si salvamontisti au reluat, miercuri, cautarile barbatului disparut alaturi de doi dintre copiii sai in zona lacului Tarnita, cat si pe lac.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, Constantin Grebla, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca patru scafandrii ii vor cauta pe cei trei disparuti cu barca pe lac.

"Au plecat la Tarnita patru scafandrii, dar vor cauta doar din barca. Procedura si echipamentul nu permit scufundari la temperaturi joase si cand este gheata", a spus Grebla.

Cautarile barbatului disparut alaturi de doi dintre copiii sai au fost oprite, marti dupa-amiaza, atat in zona Tarnita, cat si pe lac, din cauza temperaturilor scazute si a podului de gheata format pe apa.

Luni, baiatul mai mare al familiei a anuntat Politia ca tatal sau, in varsta de 48 de ani, a disparut de la locuinta sa din Floresti, luand cu el doi dintre copii - un baiat de 15 ani si o fetita de trei ani.

Potrivit politistilor, barbatul a lasat o inregistrare video din care rezulta ca urma sa se sinucida. Pe inregistrarea video acesta apare cu cei doi copii cu care a disparut si le spune mamelor celor doi ca nu o sa ii mai vada. Politistii sustin ca acesti doi copii provin din doua relatii.

Mama fetitei de trei ani, Claudia Nagy, a postat pe Facebook o fotografie cu aceasta, sub care a scris mesajul: "Va rog sa distribuiti, fetita mea e disparuta de 14 ore, daca ati vazut-o cumva, va rog sa apelati 112".

Barbatul lucra ca masinist la Hidroelectrica, langa barajul Tarnita, iar luni seara urma sa intre la serviciu.

Un coleg de serviciu al barbatului a spus ca acesta avea datorii la banci, iar in ultima perioada parea foarte obosit pentru ca lucra si ca taximetrist pentru a-si completa veniturile.

El a spus ca barbatul a fost testat psihologic in fiecare an si ca a trecut testele.

No comments:

Post a Comment