Sunday 4 March 2012

Dan Diaconescu: PDL a vrut sa atraga PP in Miscarea Populara, insa am refuzat

Liderul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii "Special B1" difuzata de B1 TV, ca PDL a incercat prin Miscarea Populara sa atraga partidul pe care-l reprezinta de partea sa. Potrivit lui Diaconescu, Miscarea Populara a esuat din cauza refuzului PP de a face parte din ea, patronul OTV adaugand ca partidul sau are o cota de intre 14% si 26%.

"Cel mai putin 14%, cel mai mult 26%. O prima victorie a noastra impotriva lui Traian Basescu, proiectul Miscarea Populara a esuat. Au inventat aceasta miscarea care seamana si la nume cu partidul nostru pentru a incerca sa ne atraga in ea. Daca noi am refuzat aceasta oferta, ei nu mai au de ce sa faca aceasta miscare", a spus Diaconescu.

Acesta a lansat o ofera catre USL, de renuntarea la greva parlamentara, pentru ca impreuna sa reuseasca sa il dea jos pe seful statului.

"Vrem sa lansam o oferta oficiala catre USL, pentru a se intoarce in Parlament sa-l trantim pe Basescu", a adaugat Diaconescu.

Patronul OTV a explicat ca partidul sau isi desemneaza candidatii la propunerea oamenilor, acest lucru fiind in mod transparent.

"Ne organizam in mod transparent, ne stabilim candidatii la propunerea populara, a oamenilor din fiecare comuna, din fiecare sat. Ne-au ajutat si dusmanii nostri, certandu-se intre ei, USL contra PDL", a incheiat Diaconescu.

No comments:

Post a Comment