Sunday 1 April 2012

Taximetrie fara licenta, bani incasati cu pumnul. Cum s-a incheiat "afacerea" ilegala din Capitala

stirileprotv.ro Setea de bani i-a facut pe patru barbati sa practice taximetrie ilegala prin Bucuresti si sa nu se dea inapoi nici de la violente, ca sa scoata bani de la clienti.

Au castigat sume impresionante dintr-o meserie pe care nu aveau niciun drept sa o practice.

Doi dintre ei nici macar nu aveau permis si i-au pus in pericol pe toti cei care le-au urcat in masina. Ceilalti doi sunt acuzati ca ar fi batut un client care a refuzat sa le plateasca o suma uriasa pe o cursa care nu avea cum sa coste atat.

Barbatii practicau taximetria fara licenta si cu aparatele de taxat masluite, astfel incat la finalul cursei suma de plata era considerabil mai mare. Un client care a avut ghinionul sa se urce intr-o asftel de masina sustine ca a fost batut cand a refuzat sa plateasca.

Victima s-a urcat in taxi in Centrul Vechi si a cerut sa fie dus pana in Bucurestii Noi. La destinatie a aflat ca avea de platit o suma de trei ori mai mare decat cea perceputa in mod normal.

Duminica, politistii au identificat toata gruparea si au facut
cinci perchezitii.

Anchetatorii au ridicat si masinile cu care cei patru indivizi practicau ilegal taximetria. Ca sa nu fie depistati in timp ce incalcau legea schimbau intr-una colantele de pe masini si placutele de inmatriculare. Acum li se aduc acuzatii grave: talharie, conducere fara permis si inselaciune.

No comments:

Post a Comment